Nowe Pasty warzywne Podravka do smarowania pieczywa

W odpowiedzi na aktualne trendy żywieniowe Podravka wprowadza na rynek nowe Pasty warzywne do smarowania pieczywa. W ofercie są cztery warianty smakowe, które powstały na bazie składników naturalnego pochodzenia, bez dodatku konserwantów i cukrów.

Nowość na rynku – Pasty warzywne Podravka do smarowania są przygotowane z najwyższej jakości składników. To co wyróżnia produkty Podravka spośród innych dostępnych na rynku to przede wszystkim brak dodatku cukrów i wysoka zawartość  warzyw, w swoim składzie mają nawet do 70% warzyw. Produkty nie zawierają także dodatku konserwantów.

Pasty warzywne Podravka to aż cztery doskonałe kompozycje smakowe: z pomidorami i cukinią, z papryką, bakłażanem i ciecierzycą, z burakami i ciecierzycą oraz z nasionami słonecznika. Ich kremowa konsystencja sprawia, że nadają się idealnie do smarowania pieczywa, tortilli, naleśników a także gofrów przygotowywanych na słono. Świetnie sprawdzą się więc podczas przygotowywania smacznych i lekkich śniadań czy kolacji oraz szybkich przekąsek, będąc idealną alternatywą dla zwykłych kanapek.

Pasty warzywne Podravka do smarowania powstały w odpowiedzi na aktualne trendy żywieniowe. To doskonała opcja dla osób, które poszukują ciekawych rozwiązań kulinarnych i chcą urozmaicić swoją codzienną dietę. Pasty są odpowiednie dla wegetarian i wegan, a także dla osób, które chcą włączyć do swojego menu produkty bazujące na naturalnych składnikach.

Nowe produkty do smarowania idealnie uzupełniają aktualną ofertę past warzywnych Podravka. W portfolio marki znajdują się już wysokiej jakości pasty warzywne Ajvar przygotowane na bazie naturalnych składników, bez dodatku konserwantów oraz w oparciu o oryginalną chorwacką recepturę. Dostępne w kilku wariantach smakowych, doskonale pasujących do pieczonych i smażonych mięs, a także do dań z grilla i przekąsek.